TENTANG BESYIFA

Nama beSyifa diilhamkan daripada gabungan Bahasa Inggeris dan Bahasa Arab iaitu ‘be’ dan ‘ شفاء ’ (Syifa). ‘Be’ bermaksud jadilah, manakala ‘Syifa’ membawa maksud penawar, kesembuhan, pemulihan dan bangkit semula. Secara keseluruhannya, beSyifa menekankan konsep kesihatan tubuh badan mempunyai penawar dan kesembuhan supaya kehidupan sentiasa sejahtera. 

Di beSyifa, kami percaya bahawa suplemen pemakanan boleh membantu hampir semua orang untuk sihat. Kami membina reputasi kami sebagai yang terbaik dalam industri makanan tambahan dengan memastikan kami mencapai standard yang ideal. Dengan menggunakan teknologi yang paling inovatif dan canggih, kami menyediakan maklumat berfakta dan boleh difahami tentang suplemen kami yang menyokong badan dalam semua aspek.

beSyifa bertujuan untuk menyediakan individu dengan pengetahuan yang betul tentang makanan, kesihatan, makanan tambahan, perubahan diet dan gaya hidup, supaya individu itu boleh diberi kuasa dan menyesuaikan diri dengan gaya hidup yang sihat dan menjadi penawar kepada masyarakat.

about-habbatus

Kami tidak menjanjikan anda pelangi.

KAMI AKAN MEMBERIKAN MAKLUMAT BERDASARKAN FAKTA YANG BOLEH DIFAHAMI.

Button
dr sheik

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie MAKANAN beSyifa

“Memperkenalkan AFYAA – rangkaian produk kesihatan untuk memastikan anda mengikuti gaya hidup sihat. Bersama kita memberi kekuatan untuk menjalani kehidupan yang sepatutnya. Badan yang sihat, fikiran yang sihat untuk orang tersayang, untuk generasi kita yang akan datang”

dr-malik

Professor Dr. Abdul Malik Musharat 

“AFYAA Hayyiba hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi terdiri daripada tumbuh-tumbuhan dan bahan sunnah yang digalakkan. InsyaAllah produk AFYAA Hayyiba ini bukan sahaja dari segi bahan ramuannya halal tapi dari segi penyediaan yang dijamin berkualiti dan bersih”

PAKAR PEMAKANAN beSyifa.com.my

joyce yong

Nutritionist Joyce Yong

10 tahun pengalaman dalam membantu pencegahan & penyembuhan penyakit yang disebabkan oleh tabiat gaya hidup melalui Jus Asli & Terapi Diet.

bejuicyfit nutritionist

PAKAR PEMAKANAN BERTAULIAH BERLESEN

Pakar Pemakanan Bertauliah – Ahli Persatuan Perubatan Komplementari (CMA) UK.

colon

HIDROTERAPI KOLON

Ahli berdaftar yang tidak mengamalkan dengan International Association For Colon Hydrotherapy (I-ACT)

juice-therapist

AHLI TERAPI BEBAS JUS SEMULAJADI 

Ahli Persatuan Perubatan Komplementari (CMA) UK

Item added to cart.
0 items - RM0